ZATVORI ×

Nema proizvoda u korpi.

Sportmarket doo

Kralja Petra I 16 25000 Sombor
PIB: 108784277
Matični broj: 21066729


Na osnovu odredbe čl.12. i čl.26. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 88/2021) privredno društvo Sportmarket d.o.o. Sombor, svoje cenjene potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.sportmarket.rs obaveštava:

1. Da se prodaja robe putem internet sajta www.sportmarket.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Sportmarket d.o.o, Sombor Kralja Petra I 16, matični broj 21066729, telefon +381 63 1173488.

2. Da sva roba koja se prodaje putem internet sajta www.sportmarket.rs poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom a kako je to definisano u pripadajućoj Deklaraciji, odnosno u Deklaraciji i u Uputstvu za upotrebu .

3. Da se prema važećim propisima kupovina preko naše internet stranice www.sportmarket.rs smatra prodajom na daljinu.

4. Da Sportmarket doo Sombor, kao prodavac odgovora za nesaobraznost robe ugovoru koja se pojavi u roku od dve godine od dana prelaska rizika na potrošača, u kom vremenskom periodu potrošač može izjaviti reklamaciju na kupljenu robu.

4. Da je prodajna cena robe istaknuta u dinarima uz svaki artikal iz ponude sa internet sajta www.sportmarket.rs.

5. Da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.sportmarket.rs može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, uplatnicom u pošti ili banci.

6. Da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster DODAJ U KORPU preuzima obavezu plaćanja naručene robe.

7. Da je usluga isporuke robe besplatna za porudžbine koje su veće od 6000 RSD, dok se za porudžbine ispod 6000 RSD naplaćuje poštarina.

8. Da se mogućnost kupovine robe uz korišćenje pogodnosti prodajnih podsticaja, obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.sportmarket.rs u kojima su definisani vrsta prodajnog podsticaja, kategorija potrošača i vrsta robe na koje se prodajni podsticaj odnosi, period važenja podsticaja, kao i svi eventualni posebni uslovi vezani za ostvarivanje prava na prodajni podsticaj.

10. Da je rok isporuke za robu kupljenu putem internet sajta www.sportmarket.rs do 5 radnih dana, a najviše 30 dana od datuma Potvrde porudžbine, osim u izuzetnim slučajevima o čemu Sportmarket doo posebno obaveštava potrošača putem imail adrese, ukuljučujući i predviđeni rok dostave.

11. Da u slučaju nesaobraznosti robe ugovoru, potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na način kako je to definisano Pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice .

12. Da potrošač reklamaciju može podneti tako što reklamiranu robu zajedno sa obrascem Zahtev za reklamaciju može odneti u najbliži maloprodajni objekat Sportmarket d.o.o. u toku radnog vremena objekta ili istu može poslati na adresu Sportmarket d.o.o., Kralja Petra I 16, 25000 Sombor.

13. Da potrošač ima pravo da odustane od ugovora (odustane od kupovine) u roku od 14 dana od dana isporuke, a bez navođenja razloga za odustanak. U slučaju odustanka, potrošač snosi troškove vraćanja robe.  

16. Da u slučaju potrošačkog spora, postoji mogućnost njegovog vansudskog rešavanja pred telima za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova koja se nalaze na listi koju sačinjava i javno objavljuje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, te da je Sportmarkedt doo Sombor, kao registrovani trgovac, u obavezi da u ovom postupku učestvuje.

Sportmarket doo

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000 rsd