ZATVORI ×

Nema proizvoda u korpi.

Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije, isključivo radnim danima.

ROK ISPORUKE

Od  trenutka porudžbine rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem. Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 5 dana od dana prijema e-maila sa potvrdom porudžbine, a rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana od evidentiranja uplate. Usled preopterećenja kurirske službe, rok za isporuku se može produžiti i do 7 radnih dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Sportmarket doo sarađuje sa kurirskom službom Dexpress. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da ste  na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.
Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 

CENA ISPORUKE

Cena isporuke za sve porudžbine preko 6.000,00 RSD je besplatna! Za porudžbine ispod 6.000,00 RSD isporuka se naplaćuje.

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000 rsd