ZATVORI ×

Nema proizvoda u korpi.

Ukoliko ste robu kupili u online prodavnici, prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja, paket ne bi trebalo da preuzmete.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24 h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj  063 1173488, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu sportmarket.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da postupite na način definisan Pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice (Reklamaciju možete podneti tako što robu zajedno sa obrascem Zahtev za reklamaciju možete odneti ili poslati putem poste na adresu Sportmarket Doo, Kralja Petra I 16 25000 Sombor.

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000 rsd